taffii_logo_vector

Ajanvaraus

Hyvinvointihuone

Anna itsellesi pieni hetki aikaa rentoutumiseen, sekä palautumiseen.

Essi Stenroth

Essi Stenroth

Microplading, sekä kestopigmentointi

Kestopigmentoinnin peruskoulutus 6 / 2020, tekniikkakoulutus puuteritekniikkaan ja karvatekniikkaan 1 / 2021, microplading peruskoulutus 4 / 2021 ja muita tekniikkakoulutuksia matkan varrella.

fir-hyvinvointipussi

FIR - hyvinvointipussi

FIR65 Hyvinvointipussi eli ”infrapunamakuupussi” on lähietäisyydeltä kehoa erittäin tehokkaasti stimuloiva ”infrapunasäteilyä” tuottava innovatiivinen tuotesovellus.

FIR65 Hyvinvointipussi on turvallinen, tehokas ja taloudellinen tapa poistaa kehoon varastoituneita myrkkyjä ja auttaa sinua tehokkaasti painonhallinnassa, palautumisessa, ihon hoidossa, lihaskipujen lievittämiseen sekä se nostaa vireystasoasi. Tuotteessa on älykäs ohjausteknologia koko makuupussiin, joka tuottaa syvälämpöä erittäin tasaisesti erittäin lyhyessä käyttöajassa. Siinä yhdistyvät hyvinvointi- ja painonhalluntatoiminnot ilman mitään negatiivisia vaikutuksia ihmiskehoon. Urheilijoille tuote soveltuu erittäin loistavasti kehon palautumista nopeuttavaksi toimenpiteeksi kovien fyysisten suoritusten jälkeen. Tätä on tutkittu Kuortane Testing Lab tutkimuksissa ja tulokset ovat olleet erittäin positiivisia urheilijan palautumiseen selkeästi vaikuttavana toimenpiteenä. Tuotteen käytön jälkeen koet erittäin piristävän vaikutuksen! Vireystasosi nousee selkeästi! FIR65o Hyvinvointipussia käytetään mm. urheilijoilla palautumiseen, lihaskipuihin, reumaatikoille, psoriaksen ja huonon ihon hoitoon, vireystason kohottamiseen. Hyvinvointipussi on erittäin turvallinen tuote, jossa on avaruuskankaasta ”Space Carbon Fiber” valmistetun makuupussin sisään upotettu erilliset FIR -infrapunalämmityskentät, joita voidaan säätää erillisestä ohjausyksiköstä.

Fir-hyvinvointipussi kuukausikorttilaiselle 4vrk 42€, muille kuin kuukausikorttilaisille 15€/kerta!

Sanna Tervonen

Sanna Tervonen
Cambridge-valmentaja

Sanna Tervonen valmentaa TAFFIIN hyvinvointihuoneessa parillisten viikkojen torstaisin.

mervi valjus

Mervi Valjus

Minä olen Mervi Valjus, kasvot YinZenin takana. Olen hoitoalan ammattilainen, jolla on loputon halu imeä itseensä tietoa ja kokemuksia, oppien elämästä joka päivä jotakin uutta. Näitä kokemuksia haluan jakaa kanssasi.

Olen lähes koko ikäni tehnyt töitä hoitajana eri ikäisten ihmisten parissa, niin mielenterveys-, päihde- kuin somaattisellakin puolella. Myös täydentävien hoitojen puolelta minulla on useita koulutuksia. Ihmisten henkisten voimavarojen vahvistaminen on lähellä sydäntäni. YinZen onkin syntynyt halusta levittää hyvinvointia ja aitoa sisäistä rauhaa kanssakulkijoissani.

Kotoani löytyy päiviäni piristämässä kaksi rescue-koiraa. Eläimet ja luonto ovat tärkeä osa elämääni. Vapaa-aikaani kuuluu erilaiset vapaaehtoistyöt, niin eläinten kuin ihmistenkin hyväksi. Toimin muun muassa SEY:n eläinsuojeluneuvojana.

Hyvinvointihuoneessa hoitojani on mm. Access Bars®
Korva-akupunktiot
Chakrahoidot
Äänimaljahoidot

Varaa aikasi hoitoon ajanvarauksesta.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihini.

Varaa aika hyvinvointihuoneeseen

Ajanvarauksen voit tehdä oheisen napin kautta.

Ota yhteyttä