taffii_logo_vector

Ajanvaraus

Hyvinvointihuone

Anna itsellesi pieni hetki aikaa rentoutumiseen, sekä palautumiseen.

Essi Stenroth

Essi Stenroth

Microplading, sekä kestopigmentointi

Kestopigmentoinnin peruskoulutus 6 / 2020, tekniikkakoulutus puuteritekniikkaan ja karvatekniikkaan 1 / 2021, microplading peruskoulutus 4 / 2021 ja muita tekniikkakoulutuksia matkan varrella.

fir-hyvinvointipussi

FIR - hyvinvointipussi

FIR65 Hyvinvointipussi eli ”infrapunamakuupussi” on lähietäisyydeltä kehoa erittäin tehokkaasti stimuloiva ”infrapunasäteilyä” tuottava innovatiivinen tuotesovellus.

FIR65 Hyvinvointipussi on turvallinen, tehokas ja taloudellinen tapa poistaa kehoon varastoituneita myrkkyjä ja auttaa sinua tehokkaasti painonhallinnassa, palautumisessa, ihon hoidossa, lihaskipujen lievittämiseen sekä se nostaa vireystasoasi. Tuotteessa on älykäs ohjausteknologia koko makuupussiin, joka tuottaa syvälämpöä erittäin tasaisesti erittäin lyhyessä käyttöajassa. Siinä yhdistyvät hyvinvointi- ja painonhalluntatoiminnot ilman mitään negatiivisia vaikutuksia ihmiskehoon. Urheilijoille tuote soveltuu erittäin loistavasti kehon palautumista nopeuttavaksi toimenpiteeksi kovien fyysisten suoritusten jälkeen. Tätä on tutkittu Kuortane Testing Lab tutkimuksissa ja tulokset ovat olleet erittäin positiivisia urheilijan palautumiseen selkeästi vaikuttavana toimenpiteenä. Tuotteen käytön jälkeen koet erittäin piristävän vaikutuksen! Vireystasosi nousee selkeästi! FIR65o Hyvinvointipussia käytetään mm. urheilijoilla palautumiseen, lihaskipuihin, reumaatikoille, psoriaksen ja huonon ihon hoitoon, vireystason kohottamiseen. Hyvinvointipussi on erittäin turvallinen tuote, jossa on avaruuskankaasta ”Space Carbon Fiber” valmistetun makuupussin sisään upotettu erilliset FIR -infrapunalämmityskentät, joita voidaan säätää erillisestä ohjausyksiköstä.

Fir-hyvinvointipussi kuukausikorttilaiselle 4vrk 42€, muille kuin kuukausikorttilaisille 15€/kerta!

pinja

Pinja

Heippa! Mä oon Pinja. Olen 27- vuotias Iiläinen.Valmistuin koulutetuksi hierojaksi toukokuussa Suomen hierojakoulusta ja perustin toiminimen valmistuttuani. Omat liikuntaharrastukset saivat kiinnostumaan alasta ja melkein heti koulutuksen alussa tiesin, että tää on ihan mun juttu! Hierojana on parasta kun saan auttaa erilaisia ihmisiä, olla läsnä siinä hetkessä ja keskittyä 100%n asiakkaan tarpeisiin. Tyytyväiset asiakkaat saa mut tosi iloiseksi. Tulevaisuudessa haluan ehdottomasti vielä vahvistaa osaamistani ja jatko-kouluttautua, mutta ennen sitä haluan keskittyä täysillä hierontaan ja asiakaskohtaamisiin.

Otan asiakkaita vastaan hyvinvointihuoneella tiistaisin ja lauantaisin.

Lämpimästi tervetuloa!

Sanna Tervonen

Sanna Tervonen
Cambridge-valmentaja

Sanna Tervonen valmentaa TAFFIIN hyvinvointihuoneessa parillisten viikkojen torstaisin.

Varaa aika hyvinvointihuoneeseen

Ajanvarauksen voit tehdä oheisen napin kautta.

Ota yhteyttä