Taffii Hyvinvointikeskus

taffii_logo_vector

Rekisteröitymällä Kulkuri-palveluun näet Jumppakalenterin viikkokoosteen ja pääset varaamaan paikkasi ryhmäliikuntatunneille.

KUNTOSALI

Meillä liikut ryhmäliikunnassa ja kuntosalilla yhdellä jäsenyydellä. Mikäli ryhmäliikunta ei ole kuitenkaan juttusi, meiltä löydät edullisen korttivaihtoehdon pelkkään saliharjoitteluun rauhallisessa ja kodikkaassa miljöössä.

Kuntosalimme on painottunut toiminnalliseen harjoitteluun, josta löydät rutkasti huolellisesti valittuja välineitä ja laitteita monipuoliseen liikkumiseen. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari, salin valikoima tarjoaa mahdollisuuksia jokaiselle. Voimaharjoittelun ystäville painonnostotelineet ja monipuoliset vapaat painot ovat kuin oma leikkikenttä, jossa voit muokata kehoasi omien tavoitteiden mukaan. Samalla voit uppoutua aerobisen kunnon kohottamiseen laadukkailla juoksumatoilla, soutulaitteilla sekä spinningpyörillä tai kehittää itseäsi kesän läpi huippu hiihtokuntoon skiergillä. Kuntosali tarjoaa paitsi fyysisen haasteen myös mahdollisuuden henkiseen hyvinvointiin.

Olemme valintasi, kun haluat treenata rauhassa.

Salihelppiä aina maanantaisin klo 17.15-18.15