taffii_logo_vector

Ajanvaraus

Ohjaajat

satu kaisto

Satu Kaisto
Liikuntaneuvoja (AT)

Olen energinen ja iloinen ns. "jokapaikan höylä". Minulla on laaja kokemus monipuolisesta ryhmäliikunnasta ja ohjaankin lajeja laidasta laitaan tanssista ´kuntonyrkkeilyyn. Itse olen intohimoinen liikunnan harrastaja ja erityisesti kuntosali on itselleni rakas paikka, vapailla painoilla treenaaminen on oma rakkauteni. Lapsesta lähtien rytmiliikunta on ollut mukana, joten edelleen valtavasti innostun rytmeistä ja musiikki tempaisee mukanaan!

Ohjaajana olen iloinen ja energinen ja tärkeintä minulle on, että saat tunnistasi kaiken irti ja tekeminen on turvallista ja hauskaa!

​ Ohjaan mm. naisten kuntonyrkkeilyä, pumppia, kahvakuulaa, tanssia, pyöräilyä, jättipallojumppaa sekä voimaharjoittelua

​ Nähdään tunneilla!

​ Terkuin Satu

paula harju

Paula Harju
Joogaohjaaja

Olen kahden pienen pojan äiti, joka on löytänyt uuden polun hyvinvoinnin parista. Olen joogaohjaaja sekä koulutettu hieroja ja näiden lisäksi olen opiskellut kiinalaista lääketiedettä vuoden verran. Tiedonjano ei taida sammua milloinkaan.

Jooga on itselleni rakasta, koska sen avulla olen saanut jäsenneltyä omaa maailmaani hetkinä, jolloin kaikki on tuntunut kaoottiselta. Jokainen joogan parissa vietetty hetki on ollut matka omaan itseeni.

Olen opetellut siirtymään pois suorittamisesta kohti kehon ja mielen yhteyttä. Nämä ovat tärkeitä elementtejä myös jokaisessa ohjaamassani joogatunnissa. Oman kehon tunteminen ja sen, joskus hienovaraistenkin, viestien kuuleminen auttaa meitä usein kohtaamaan arjen haasteet helpommin.

​ "Sinun joogatunnilla tykkään käydä, koska siellä saa pysähtyä itsensä ääreen hengittelemään. Ja saa tulla ihan omana itsenään kremppoineen kaikkineen, ja silti voi kokea onnistumisia ja hyvää oloa kehossaan." - Asiakaspalaute

​ Terveisin Paula!

Tiina Vesala

Tiina Vesala
Kuntonyrkkeilyohjaaja

Hei! Olen Tiina Vesala, intohimoinen kuntonyrkkeilyn harrastaja jo 13 vuoden ajan Kuntonyrkkeilyohjaajaksi valmistuin 2019.

Tunneillani pääasia on hyvä fiilis ja sitähän saadaan kun hiki virtaa!

Tervetuloa treenaamaan kanssani!

Iina

Iina
Zumbaohjaaja

Moikka, oon Iina ja ohjannut zumbaa kolmisen vuotta. Ohjaustaustaa erilaisista lajeista löytyy jo lähes kymmenen vuoden ajalta. Parasta työssäni on tietysti ihanat asiakkaat ja ilon jakaminen liikunnan kautta.

Zumbaan saa tulla just sellaisena kuin on, tunneillani pidetään hauskaa rennolla otteella hymy huulessa.

Innolla odotan yhteisiä bileitämme!

katri sillanpää

Katri Sillanpää
Liikuntaneuvoja-opiskelija

Olen Sillanpään Katri, iiläinen nuorisotyönohjaaja, joka tykkää liikkua ja liikuttaa myös muita. Harrastan kiipeilyä sisäseinillä ja kallioilla, ja ohjaan myös lasten kiipeilyryhmiä. Olen harrastanut eri lajeja naisvoimistelusta jalkapalloon ja thainyrkkeilystä ryhmäliikuntaan, nykyään sydäntä lähellä ovat kiipeilyn lisäksi erityisesti toiminnallinen harjoittelu ja kahvakuulailu. Mun tunneilla liikutaan hyvillä sykkeillä oman kunnon mukaan ja jokaista tsempaten!

Taffiissa ohjaan kahvakuulaa, tervetuloa hikoilemaan!

Heidi Holappa

Heidi Holappa
Liikunnanohjaaja

Moi! Oon Heidi ja ohjannut ryhmäliikuntaa kohta 18 vuotta. Sen matkan varrella oon kouluttautunut liikunnanohjaajaksi ja personal traineriksi, sekä haalinut useita eri lajien ohjaajakoulutuksia mukaani. Lähellä sydäntäni on erityisesti tanssi ja varsinkin lattarit. Olen itse tanssinut pikkutytöstä asti mm. balettia, discoa, showjazzia, sekä lattareita.

Tunneillani hikoillaan hymyssä suin ja rennolla fiiliksellä.

Tuntejani ovat mm. lattarimix ja joogapilates.

Marianne Hämäläinen

Marianne Hämäläinen
Ilmajooga

Heippa! Olen Marianne Oulusta ja olen tulossa ohjaamaan ilmajoogaa TAFFIIN.

Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja useiden vuosien ajan ja kouluttautunut monipuolisesti erilaisten lajien ohjaajaksi.

Olen mm. koulutettu ilmajoogaohjaaja, lasten joogaohjaaja, kokonaisvaltainen joogaohjaaja sekä palauttavan joogan opettaja (RYT200).

Opiskelen juuri liikuntaneuvojaksi. Harrastan itse tällä hetkellä joogan lisäksi jalkapalloa, kuntosalia, ilma-akrobatiaa ja vannetanssia.

Tunneillani on lempeä, armollinen ja rauhallinen ilmapiiri, jonne jokainen on lämpimästi tervetullut.

Varaa paikka tunneille!

Ajanvarauksen voit tehdä oheisen napin kautta.

Ota yhteyttä