taffii_logo_vector

Ajanvaraus

Säännöt ja ohjeet

SÄÄNNÖT JA OHJEET


1. Kulkukortti on aina henkilökohtainen.


2. Kulkukorttiamme sekä palveluita käyttävä sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.


3. Kuukausikortti on toistaiseksi voimassaoleva. Kuukausikortilla on yhden (1) kalenterikuukauden irtisanomisaika.


4. Ensimmäisen sähköpostilaskun jälkeen sinulla on mahdollisuus solmia e-laskusopimus. Paperilaskuista peritään laskutuslisä 2,90€ / per lasku.

 

5. Sinulla on mahdollisuus liikuntaeduilla lyhentää kuukausimaksuja kerralla, jolloin hyvitys e-laskuun on automaattinen.


6. Voimassa olevalla kuukausikortilla sinulla on mahdollisuus käyttää rajattomasti kaikkia tunteja, lukuunottamatta erikseen mainittuja maksullisia tapahtumia.


7. Kuukausikortilla heinäkuun kuukausimaksu on puoleen hintaa eli heinäkuun kuukausimaksu on 27€. Kattaa rajattoman osallistumisen tunneille. Kesällä käytämme salin lisäksi myös muita toimintaympäristöjä (ulkotilat).


8. Basic- jumppakorttien voimassaoloaika on kaksi (2 ) kuukautta ostopäivästä.


10. Kulkukortti tulee leimata vastaanottotiskillä ennen tunnin alkua.


11. Tunneille tulee ilmoittautua sitovasti 19h ennen tunnin alkua.


12. Tunti perutaan 3 h ennen tunnin alkua mikäli osallistujia ei ole riittävästi. ( 3hlö.) Peruutuksesta tulee ilmoitus ilmoittautuneen asiakkaan sähköpostiin.


13. Samana päivänä saa ilmoittautua tunneille ja paikalle saa tulla myös ilmoittautumatta. Tunnille pääsee mukaan, mikäli tilaa on.


14. Kolmesta (3) varatusta ja saapumatta jätetystä kerrasta sulkeutuu varausmahdollisuus ryhmätunneille 1 kuukauden ajaksi.


15. Mikäli kuukausijäsenyyttä ei makseta ajallaan, kulkukortti sulkeutuu automaattisesti.


16. Mikäli kuukausikortin omaava sairastuu yhtäjakoisesti yli kahden viikon ajan, on mahdollista saada hyvitys kuukausikortista sairaslomatodistusta vastaan.


17. Saliin ei saa päästää omalla kulkukortillaan muita henkilöitä paikalle, mikäli kulkukortilla päästetään luvattomia henkilöitä paikalle aiheutuu kulkukortin käyttökatkos sekä sakkomaksu 150€.


18. Ikärajamme on 15- vuotta. Tätä nuoremmat asiakkaat voivat vanhempiensa vastuulla tulla treenaamaan.


19. Jokainen kuntoilee omalla vastuullaan, joten huolehdithan oman vakuutusturvasi. Emme vakuuta osallistujia.


20. Turvallisuussyistä tiloissamme on kameravalvonta.


22. Tulethan ajoissa tunneille, jotta jo tunnilla olevien treeni ei keskeydy.


23. Suositellaan ajanvarauksen käyttöä, jotta tunteja ei turhaan peruuteta.


24. Sellaiset tunnit, joissa ei ole aktiivisesti kävijöitä vaihdetaan pois.


25. Järjestäjällä on oikeus muuttaa kalenteria ja järjestettävien tuntien aikatauluja.


26. Emme vastaa kadonneista tai anastetuista tavaroista. Tiloistamme löytyy lukollista säilytystilaa.


27. HYMYÄ, HIKISIÄ JA NAURUNTÄYTEISIÄ HETKIÄ! Tosissaan, mutta ei vakavasti!


Terveisin TAFFIIN henkilökunta!


Maksuvälineet:

Meillä käy maksuvälineinä korttimaksu, liikuntaedut, käteinen sekä myös laskutuspalvelu. Mikäli haluat maksaa palvelusi laskulla lisätään palveluun laskutuslisä 2,90€ sis. alv.


Kuukausikortti:

Kuukausikortti laskutetaan sähköpostilaskulla tai e-laskulla kuun 1. päivänä. Kuukausikortin voit ottaa käyttöösi missä tahansa välissä kesken kalenteri kuukautta. Liittymisesi jälkeen kuluvalta kuukaudelta laskutetaan vain ne päivät mitä on jäljellä ja siitä eteenpäin laskut aina täydeltä kalenterikuukaudelta. Liikuntaeduilla maksettaessa kuukausikorttia, huomaathan että laskut lähtevät 14vrk ennen eräpäivää, joten liikuntaeduista pitää olla tieto laskuttajalla viim. 14vrk ennen eräpäivää. Ilmoitathan liikuntaeduilla tehdyistä siirroista info@taffii.fi tai toimita liikuntasetelit TAFFIIN aulaan. Voit tehdä liikuntaeduilla haluamallasi summalla siirron, sen ei tarvitse olla laskun koko summaa. Kuukausikortissa on (1) kalenterikuukauden irtisanomisaika. Irtisanominen alkaa sen kuukauden viimeisestä päivästä, jolloin irtisanominen tapahtuu ja seuraava kuukausi katsotaan irtisanomisajaksi. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanominen tapahtuu sähköpostitse info@taffii.fi ja Taffiin edustaja kuittaa irtisanomisilmoituksen vastaanotetuksi.


Tilaustunnit ja ryhmät:

Peruutus viimeistään 30 päivää ennen : 0% ( veloitukseton peruutus)


Peruutus 29-14 päivää ennen : 30% tilauksen hinnasta


Peruutus 13 päivää- 5 päivää ennen : 50% tilauksen hinnasta


Peruutus 4 päivää ennen- samana päivänä: 100% tilauksen hinnasta.

 

Pienliikuntaryhmät ja kurssit:

Kurssille ilmoittaudutaan sitovasti. Ainoastaan lääkärintodistusta vastaan voi kurssin peruuttaa ennen sen alkamista. Jo käynnistynyttä kurssia ei voi peruuttaa. Yli 2 viikkoa kestävästä sairaslomasta, joka estää osallistumisen kurssille, voit korvata kun uusi kurssi käynnistyy sairaslomatodistusta vastaan.


PT-palvelut:

Asiakkaan kanssa solmitaan sitova valmennussuhde. Alkukartoituksessa asiakkaan kanssa sovitaan yhteisesti valmennuksen kesto sekä kokonaisuuden hinta. Tämän jälkeen palvelu on sitova ja asiakas on velvollinen maksamaan tilaamansa palvelun. Lääkärintodistusta vastaan on mahdollista purkaa sopimus, mikäli sairasloma on niin pitkä, että estää valmennuksen jatkumisen. Asiakastapaamisissa sovitun ajan peruutus tulee tapahtua 24 h ennen tapaamista jolloin peruutuksen voi tehdä maksutta. Muutoin ajasta veloitetaan sovittu hinta täysimääräisenä. PT-asiakkaana ohjaajan kanssa TAFFIISSA tehtävä treeni sisältyy paketin hintaan, mutta omatoimisiin ,treeneihin tai osallistuaksesi ryhmäliikuntaan tarvitset siihen joko Basic-kortin tai kuukausikortin. PT-asiakkaat saavat kuukausikortin valmennuksen ajan edullisempaan hintaan, 30€ / kk.


Workshopit ja erikoistunnit:

Varaamasi paikka tunnille on sitova. Kun sitova ilmoittautuminen on tapahtunut on asiakas velvollinen maksamaan varaamansa palvelun. Lääkärintodistuksella voi peruuttaa maksutta tunnin.

Ota yhteyttä