taffii_logo_vector

Tästä painamalla pääset suoraan Jumppakalenteriin.

Rekisteröitymällä Kulkuri-palveluun näet Jumppakalenterin viikkokoosteen ja pääset varaamaan paikkasi ryhmäliikuntatunneille.

Respa avoinna maanantaisin klo. 17:15 - 18:15 ja torstaisin klo. 18:15 - 19:15

Muina aikoina korttilataukset verkkokaupasta tai info@taffii.fi

Sopimussäännöt ja ohjeet

YLEISOHJEET


1. Kulkukortti on aina henkilökohtainen.
2. Kulkukorttiamme sekä palveluita käyttävä sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.
3. Kuukausikortti on toistaiseksi voimassaoleva. Kuukausikortilla sekä salikortilla on yhden (1) kalenterikuukauden irtisanomisaika.
4. Ensimmäisen sähköpostilaskun jälkeen sinulla on mahdollisuus solmia e-laskusopimus.
5. Sinulla on mahdollisuus liikuntaeduilla lyhentää kuukausimaksuja valitsemallasi summalla, jolloin hyvitys laskuun on automaattinen. (Jäsenyyden irtisanottaessa käyttämättömiä liikuntaetuja ei palauteta.).
Huom. Halutessasi liikuntaedun kohdistuvan tulevalle laskulle, täytyy siirto Taffiille olla tehtynä vähintään 14vrk ennen kuun ensimmäistä (1) päivää. Jo lähetettyihin laskuihin, emme kohdista jälkikäteen tehtyjä siirtoja. Mikäli siirto tehdään tämän jälkeen, kohdistuu liikuntaetu seuraavalle tulevalle laskulle. Jäsenet voivat siirtää liikuntaetuja omalle liikuntasaldolleen haluamallaan summalla. Liikuntaetuja ei voi palauttaa asiakkaalle takaisin.
6. Voimassa olevalla jäsenyydellä sinulla on mahdollisuus käyttää rajattomasti kaikkia tunteja, lukuunottamatta erikseen mainittuja maksullisia tapahtumia sekä kursseja.
7. Mikäli kuukausijäsenyyttä ei makseta ajallaan, kulkukortti sulkeutuu automaattisesti.
8. Basic- jumppakorttien voimassaoloaika on kaksi (2 ) kuukautta ostopäivästä. Kortti käy perusjumppatunneille. Erotat ne ajanvarauksesta tunnin kohdalla pinkistä väristä. Ei sisällä joogaa tai sisäpyöräilyä.
9. Kulkukortti tulee leimata vastaanottotiskillä ennen tunnin alkua. Kuittaamaton varattu tunti vapautuu 5 minuuttia ennen tunnin alkua vapaata paikkaa odottaville. Voit kuitenkin vielä ottaa paikan vastaan myös tämän ajan jälkeen, mikäli tilaa edelleen on.
10. Tunneille tulee ilmoittautua sitovasti 19h ennen tunnin alkua.
11. Tulethan ajoissa tunneille, salien ovet lukitaan kun tunti alkaa.
12. Tunti perutaan 3 h ennen tunnin alkua mikäli osallistujia ei ole riittävästi. ( 3hlö.) Peruutuksesta tulee ilmoitus ilmoittautuneen asiakkaan sähköpostiin. ( Tarkista myös roskaposti)
13. Samana päivänä saa ilmoittautua tunneille ja paikalle saa tulla myös ilmoittautumatta. Tunnille pääsee mukaan, mikäli tilaa on.
14. Viidestä (5) varatusta ja saapumatta jätetystä kerrasta sulkeutuu varausmahdollisuus ryhmätunneille viikon ajaksi. Voit edelleen käydä tunneilla, mutta ennakkovaraus mahdollisuus lukkiutuu viikon ajaksi. Saman päivän aikana tehdyt peruutukset kirjataan myös saapumattomiin. Ota yhteyttä info@taffii.fi jos
ennakkovaraus on lukkiutunut. Saat tiedon milloin korttisi aukeaa.
15. Myös kuittaamattomat varaukset kirjataan saapumattomiin, joten muista kuitata itsesi tunnille 5 min ennen tunnin alkua. 5 minuuttia ennen tunnin alkua kuittaamattomat paikat vapautetaan avoimiksi paikoiksi.
16. Mikäli kuukausikortin omaava sairastuu yhtäjakoisesti yli kahden viikon ajan, on mahdollista saada tauotus kuukausikortista sairaslomatodistusta vastaan. (Tarkista sopimusehdot)
17. Saliin ei saa päästää omalla kulkukortillaan muita henkilöitä paikalle, mikäli kulkukortilla päästetään luvattomia henkilöitä paikalle aiheutuu kulkukortin käyttökatkos sekä sakkomaksu 150€.
18. Ikärajamme on 15- vuotta. Myös tätä nuoremmat asiakkaat voivat vanhempiensa vastuulla tulla treenaamaan.Muistathan, että liikuntakeskuksen kuntosali ei ole pienten lasten paikka.
19. Jokainen kuntoilee omalla vastuullaan, joten huolehdithan oman vakuutusturvasi. Emme vakuuta osallistujia. Olet vastuussa omasta turvallisuudestasi. Seuraa ohjeita. Hyvinvointikeskus TAFFII ei vastaa
jäsenen omaisuudesta, sairastumisesta, loukkaantumisesta tai onnettomuudesta Hyvinvointikeskus TAFFIIN tiloissa tai sen alueella.
20. Turvallisuussyistä tiloissamme on kameravalvonta.
21. Sellaiset tunnit, joissa ei ole aktiivisesti kävijöitä vaihdetaan pois.
22. Järjestäjällä on oikeus muuttaa kalenteria ja järjestettävien tuntien aikatauluja.
23. Emme vastaa kadonneista tai anastetuista tavaroista. Tiloistamme löytyy lukollista säilytystilaa. Hyvinvointikeskus TAFFII ei vastaa menetyksistä, jotka johtuvat varkaudesta, murrosta tai muusta vastaavasta syystä. Hyvinvointikeskus TAFFII ei vastaa jäsenien tai muiden kävijöiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista, eikä jäsenille aiheutuneista henkilövahingoista, jotka johtuvat onnettomuustapauksesta tai toisen jäsenen toiminnasta. Jokainen jäsen vastaa itse siitä, että hänen terveydentilansa on sellainen, että hän voi osallistua Hyvinvointikeskus TAFFIIn tuottamiin palveluihin.
24. HYMYÄ, HIKISIÄ JA NAURUNTÄYTEISIÄ HETKIÄ! Tosissaan, mutta ei vakavasti!

 

Sopimusehdot:
1. Jäsenyys
Jäsensopimus tehdään aina hyvinvointikeskus TAFFIIN ja jäsenen kesken. Jäsen hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan tässä sopimuksessa määriteltyjä ehtoja tehdessään jäsenyyden hyvinvointikeskus TAFFIIN kanssa. Jäseniä ovat kaikki verkkokaupassa ja hyvinvointikeskus TAFFIIN respassa tehneiden
jäsensopimuksen hyväksyneet ja 13- vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18- vuotias jäsen kuntoilee Keskuksessamme sopimuksen hyväksyneen huoltajan vastuulla ja kuntoilu voidaan aloittaa ainoastaan huoltajan hyväksynnällä. Jäsen on tietoinen että hyvinvointikeskus TAFFII toimii osittain ilman paikalla olevaa henkilökuntaa. Hyvinvointikeskus TAFFIILLA on oikeus siirtää tämä sopimus edelleen kolmannelle osapuolelle ilman jäsenen suostumusta.
2. Jäsentunniste, tietojen käsittely sekä yhteystietojen muutokset
Jäsenellä on mahdollisuus kulkea Hyvinvointikeskus TAFFIIN tiloissa henkilökohtaisella kulkutagilla/ avainkortilla. Kulkutunniste tulee olla mukana kulkiessasi Hyvinvointikeskus TAFFIIN tiloissa ja
erikseen pyynnöstä näytettävä myös Hyvinvointikeskus TAFFIIN henkilökunnalle. Jäsentunnisteen katoamisesta on viipymättä ilmoitettava henkilökunnalle ja jäsen on vastuussa huolimattomasti säilytetyn jäsentunnisteen väärinkäytöstä mahdollisesti koituvista kustannuksista. Jäsentunnisteen kadotessa tulee jäsenen lunastaa uusi tunniste kadonneen tunnisteen tilalle hinnaston mukaista maksua vastaan. Jäsentunnistetta ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Jäsentunnisteen käyttö edellyttää asiakkaan tunnistamista ja kuvallisen henkilökortin esittämistä. Jäsenen on välittömästi tiedotettava yhteystietojensa muutoksesta. Hyvinvointikeskus TAFFII tallentaa asiakkaan tiedot omiin tietojärjestelmiinsä ja käsittelee
henkilötietoja EU:n tietosuoja- asetuksen ja muun tietosuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti (Tietosuojalaki/2018).
3. Kuukausimaksu
Jäsenen tulee maksaa kuukausittain jäsensopimuksessa mainittu maksu, joka veloitetaan sopimuksessa sovitulla tavalla.
4. Tarjottavat palvelut
Jäsenellä on oikeus hyödyntää Hyvinvointikeskus TAFFIIN palveluja sekä annettuja tarjouksia jäsenkauden aikana tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti. Tutustumisjäsenyys ja salikortti ei kata jäsenhintoja erillisistä kursseista.
5. Jäsenyyden voimassaoloaika
Jäsenyys on voimassa sopimukseen merkityn sopimuskauden. Jäsenyys on henkilökohtainen. Jäsensopimus on voimassa joko toistaiseksi tai tutustumisjäsenyys määräaikaisesti. Jäsenyys jatkuu
automaattisesti tai niin kauan kun jäsenyyteen liittyvät maksut on suoritettu eikä sopimusta ole kirjallisesti irtisanottu. Jäsenyyden voi tarvittaessa tauottaa terveyssyistä ilmoittamalla asiasta Hyvinvointikeskus TAFFIIN asiakaspalveluun sähköpostitse tai kirjallisesti. Ilmoitukseen tulee liittää lääkärin tai muun terveydenhuoltohenkilön todistus, josta ilmenee tauotuksen syy ja kesto. Tauotus tarkoittaa jäsenyyden tilapäistä keskeytystä, kuitenkin vähintään yhdeksi (1) ja enintään kahdeksitoista (12) kuukaudeksi.
6. Jäsenyyden irtisanominen
Hyvinvointikeskus TAFFIIN kuukausijäsenellä (jäsenyys ja salikortti) on yhden (1) kalenterikuukauden irtisanomisaika. Irtisanominen alkaa sen kuukauden viimeisestä päivästä jolloin irtisanominen tehdään. Irtisanominen pitää tehdä kirjallisesti info@taffii.fi Mikäli jäsenellä on sopimusta irtisanottaessa liikuntaseteleillä tai vastaavalla yrityksen myöntämällä maksuvälineellä suoritettuja ennakkomaksuja, ei näitä palauteta tai hyvitetä millään tavalla.
7. Maksuehdot
Jäsen voi maksaa liittymismaksun ja kuukausimaksun ensimmäisen maksuerän korttimaksulla vastaanotossa sen ollessa auki. Keskuksessa maksun voi suorittaa pankki-/luottokortilla tai liikuntarahalla. Meillä käy maksuvälineenä useimmat liikuntaedut: Epassi, Eazybreak, Edenred,Smartum, Tykysetelit.

Sopimuksen mukaiset tulevat kuukausimaksut tullaan laskuttamaan jäseneltä sähköpostilla tai e-laskulla kerran kuukaudessa. Laskutusta varten jäsenellä tulee olla sähköposti tai tehdä e-laskusopimus
verkkopankissa. Jäsen vastaa itse e- laskusopimuksen tekemisestä verkkopankissaan. Hyvinvointikeskus TAFFIIlla ja sen laskutusyhteistyöyrityksellä on oikeus periä korkolain mukainen viivästyskorko ja muistutusmaksu. Myös perimiskulut veloitetaan asiakkaalta. Asiakas huolehtii, että rekisterissämme on päivitetyt oikeat asiakastiedot (sähköposti sekä osoitetiedot) laskutusta varten. Muistathan huomioida tämä myös muuttaessasi!
8. Hinnanmuutokset
Ilmoitettuaan asiasta jäsenelle viimeistään 60 päivää ennen kuin hinnanmuutokset astuvat voimaan, Hyvinvointikeskus TAFFII voi korottaa tai laskea jäsenyyden hintaa. Hyvinvointikeskus TAFFII ilmoittaa muutoksista keskuksen infotaululla, someen ja sähköpostitse. Hyvinvointikeskus TAFFII on velvollinen ilmoittamaan jäsenelle arvonlisäveromuutoksen tai mahdollisten muiden viranomaistoimien hinnoissa aiheuttamista muutoksista vähintään kuukautta ennen tällaisten muutosten siirtämistä jäsenen maksettaviin hintoihin. Arvonlisäveroon kohdistuvat mahdolliset muutokset astuvat voimaan kuukausimaksullisiin sopimuksiin välittömästi veron muuttumispäivänä.
9. Vastuu maksuista
Mikäli palveluiden käytöstä sovittu maksu ei tapahdu siten kuin maksuehdot edellyttävät, jäsenen oikeus Hyvinvointikeskus TAFFIIn palveluiden käyttämiseen lakkautetaan kunnes maksu tapahtuu. Toinen henkilö tai yritys voi ottaa vastuulleen jäsensopimuksen mukaiset maksut tai osan maksuista. Toinen maksaja (maksusitoutuja) voi milloin tahansa, ilman irtisanomisaikaa ja syytä ilmoittamatta keskeyttää näiden maksujen suorittamisen. Tässä tapauksessa täysi-ikäinen jäsen on aina vastuussa kaikista sopimuksen mukaisista maksuista henkilökohtaisesti. Hyvinvointikeskus TAFFIIlla on oikeus periä
viivästyskorkoa ja hinnaston mukaista muistutusmaksua sekä toimistokuluja myöhästyneistä maksuista.
10. Toimintaa ja sopimusehtoja koskevat muutokset
Hyvinvointikeskus TAFFII pidättää itsellään oikeuden pitää keskusta suljettuna, muuttaa asiakaspalvelun ja keskuksen aukioloaikoja ja tehdä sesonkiluonteisia loma-aikoihin, pyhäpäiviin jne. liittyviä muutoksia. Hyvinvointikeskus TAFFII ilmoittaa muutoksista keskuksen infotaululla sekä somessa. Hyvinvointikeskus TAFFII pidättää itsellään myös oikeuden muuttaa tai rajoittaa käytössä olevien laitteiden ja tuotteiden määrää. Hyvinvointikeskus TAFFII varaa oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja edellyttäen että muutokset eivät johda sopimuksen keskeisen sisällön muuttumiseen.
11. Muuta huomioitavaa;
– Jos jäsen tahallisesti vaurioittaa TAFFIIN kalustoa, kiinteistöä tai irtaimistoa, hän on velvollinen korvaamaan vahingon täysimääräisesti.
– Käytä aina treenipyyhettä kuntosalilaitteilla harjoitellessasi ja käytä treenipyyhettä myös ryhmäliikuntatunneilla mattojen päällä.
– Pyyhi laitteet käytön jälkeen. Näin varmistamme että laitteet ovat aina siistejä.
– Käytä aina asianmukaista vaatetusta ja sisäjalkineita.
– Palauta liikuntavälineet aina alkuperäisille paikoilleen.
– Anna kaikille vieraillemme mahdollisuus käyttää kuntosalilaitteita.
– Pukuhuoneen kaapit on tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Tavaroiden ja vaatteiden jättäminen niihin yli yön ei ole sallittua.
– Kaikkia ajanvarauksia koskee peruutussääntö. Mikäli varattua aikaa ei peruuteta ennen sovittua aikaa, ja peruuttamatta jättäminen on toistuvaa, jäsen voi menettää varausoikeutensa määräajaksi
tai pysyvästi. Mikäli kyseessä on peruuttamaton oheispalvelu, kuten esim. ohjaus, veloittaa Hyvinvointikeskus TAFFII käyttämättä jääneestä ajasta hinnaston mukaisen hinnan.
– Mikäli jäsen ei noudata sääntöjä ja ohjeita, tai muutoin käyttäytyy hyvien tapojen vastaisesti toisia jäseniä tai henkilökuntaamme kohtaan, voidaan jäsenyys jäädyttää määräajaksi tai perua
kokonaan. Hyvinvointikeskus TAFFII ei tässä tapauksessa palauta mahdollisesti ennakkoon maksettuja maksuja.
– Jäsen on tietoinen, että Hyvinvointikeskus TAFFIIn toimitilassa on tallentava kameravalvonta.

– Mikäli jäsen tuo luvatta Hyvinvointikeskus TAFFIIN tiloihin ulkopuolisia henkilöitä, sitoutuu hän maksamaan siitä 150€ euron korvauksen. Korvaus laskutetaan jäseneltä sähköpostilaskuna.
– Hyvinvointikeskus TAFFIIn palveluliiketoimintaan sisältyvät yksilö- ja pienryhmävalmennuspalvelut sekä niihin rinnastettavat ohjauspalvelut. Hyvinvointikeskus TAFFIIn jäsenellä ei ole oikeutta toteuttaa edellä mainitun kaltaisia palveluita ilman keskuksen
antamaa kirjallista suostumusta toisille Hyvinvointikeskus TAFFIIN jäsenille. Mikäli Hyvinvointikeskus TAFFII jäsen rikkoo sääntöä niin hän sitoutuu maksamaan Hyvinvointikeskus TAFFIIlle 300 euron korvauksen.
– Kuvaamme markkinointimateriaalia satunnaisesti tunneiltamme ilman erillistä ilmoitusta siitä, ilmoitathan meille info@taffii.fi, mikäli haluat että sinua ei näy kuvissa. Pyrimme kaikki kuvat
ottamaan siten, että ketään ei tunnista suoraan kuvasta. Mikäli otamme suoraa kasvokuvia, asiakkaalta aina kysytään lupaa julkaisuun.

12. Soveltuva laki ja erimielisyydet
Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

 

Maksuvälineet:
Meillä käy maksuvälineinä korttimaksu, liikuntaedut, käteinen, lasku tai e-lasku sekä yritysten kanssa verkkolaskutus.

 

Pikaohjeita jäsenyyden sekä salikortin maksukäytäntöihin ja irtisanomiseen:
Kuukausikortti laskutetaan sähköpostilaskulla tai e-laskulla jonka eräpäivä on kuun 1. päivänä. Kuukausikortin voit ottaa käyttöösi missä tahansa välissä kesken kalenteri kuukautta. Liittymisesi jälkeen
kuluvalta kuukaudelta laskutetaan vain ne päivät mitä on jäljellä ja siitä eteenpäin laskut aina täydeltä kalenterikuukaudelta. Liikuntaeduilla maksettaessa jäsenyyttä tai salikorttia, huomaathan että laskut lähtevät 14vrk ennen eräpäivää, joten liikuntaeduista pitää olla tieto laskuttajalla viim. 14vrk ennen
eräpäivää. Ilmoitathan liikuntaeduilla tehdyistä siirroista info@taffii.fi tai toimita liikuntasetelit TAFFIIN aulaan. Voit tehdä liikuntaeduilla haluamallasi summalla siirron, sen ei tarvitse olla laskun koko summaa. Kuukausikortissa on (1) kalenterikuukauden irtisanomisaika. Irtisanominen alkaa sen kuukauden
viimeisestä päivästä, jolloin irtisanominen tapahtuu ja seuraava kuukausi katsotaan irtisanomisajaksi. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanominen tapahtuu sähköpostitse info@taffii.fi ja Taffiin edustaja kuittaa irtisanomisilmoituksen vastaanotetuksi.

 

Tilaustunnit ja ryhmät:
Peruutus viimeistään 30 päivää ennen : 0% ( veloitukseton peruutus)
Peruutus 29-14 päivää ennen : 30% tilauksen hinnasta
Peruutus 13 päivää- 5 päivää ennen : 50% tilauksen hinnasta
Peruutus 4 päivää ennen- samana päivänä: 100% tilauksen hinnasta.
Ellei toisin olla erikseen sovittu.

 

Pienliikuntaryhmät ja kurssit:
Kurssille ilmoittaudutaan sitovasti. Ainoastaan lääkärintodistusta vastaan voi kurssin peruuttaa ennen sen alkamista. Jo käynnistynyttä kurssia ei voi peruuttaa. Yli 2 viikkoa kestävästä sairaslomasta, joka estää osallistumisen kurssille, voit korvata kun uusi kurssi käynnistyy sairaslomatodistusta vastaan.

 

PT-palvelut:
Asiakkaan kanssa solmitaan sitova valmennussuhde. Alkukartoituksessa asiakkaan kanssa sovitaan yhteisesti valmennuksen kesto sekä kokonaisuuden hinta. Tämän jälkeen palvelu on sitova ja asiakas on velvollinen maksamaan tilaamansa palvelun. Lääkärintodistusta vastaan on mahdollista purkaa sopimus, mikäli sairasloma on niin pitkä, että estää valmennuksen jatkumisen. Asiakastapaamisissa sovitun ajan peruutus tulee tapahtua 24 h ennen tapaamista jolloin peruutuksen voi
tehdä maksutta. Muutoin ajasta veloitetaan sovittu hinta täysimääräisenä.

 

Workshopit ja erikoistunnit:
Varaamasi paikka tunnille on sitova. Kun sitova ilmoittautuminen on tapahtunut on asiakas velvollinen maksamaan varaamansa palvelun. Lääkärintodistuksella voi peruuttaa maksutta tunnin.

 

Infrapunasaunan käyttö:
Tarvitset saunaan mukaasi vesipullon sekä ison ja pienen pyyhkeen ja pefletin. Nesteen haihtuminen ja korkeammissa lämpötiloissa hikoilu on infrapunasaunassa voimakasta. Juo runsaasti vettä ennen saunomista ja sen jälkeen. Infrapunasaunaan mennään pelkkä pyyhe päällä, ja pienempi pyyhe laitetaan lattialle jalkojen alle sekä
istuudut pefletin päälle. Näin sauna säilyy hyvänä ja on miellyttävä seuraavaa käyttäjää ajatellen. Voit itse säätää lämpötilaa sopivaksi saunomisen aikana. Käyttöaika on max.30 minuuttia jonka jälkeen sauna sammuu.

Hyödyt?
Infrapunasaunalla on useita terveyttä edistäviä vaikutuksia: se lisää kudosten toimintaa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa, tehostaa verenkiertoa ja auttaa lihasten palautumista urheilusuorituksen jälkeen, lievittää kipua ja jopa nopeuttaa erilaisten vammojen paranemista.

Infrapunalämpö:
– poistaa kuona-aineita
– polttaa kaloreita
– vähentää selluliittia
– lievittää lihaskipuja
– voi lievittää niveltulehduksia
– parantaa ääreisverenkiertoa
– alentaa verenpainetta
– vaikuttaa positiivisesti ihon hyvinvointiin ja kimmoisuuteen
– vähentää stressiä
– virkistää mieltä
– helpottaa päänsärkyjä
– lievittää väsymystä
– antaa hyvänolontunteen.

Huomioithan, että älä mene infrapunasaunaan jos sinulla on joku näistä; vakava vaurio tai tulehdus, sydämen tai verisuoniston vajaatoiminta, sydänsairaus, verenkiertohäiriöt, veren hyytymishäiriöt, turvotukset, laajat arvet, tuntohäiriöt, kasvain. Myöskään raskaana oleville infrapunasauna ei sovi. Mikäli epäilet saunan käyttöä, varmista tilanteesi ensin lääkäriltä.
Hyvinvointikeskus TAFFII ei vastaa saunan käytöstä.

 

Terveisin TAFFIIN henkilökunta!

 

Ota yhteyttä