taffii_logo_vector

Ajanvaraus

Tilaustunnit

Tilaustunnit

Haluamme olla monipuolinen palveluntarjoaja, joten kauttamme on saatavilla myös tilaustunteja, jos voimassaolevasta valikoimasta ei löydy teidän ryhmälle sopivaa aktiviteettia.

pexels-prasanth-inturi-1051838
Aromajooga 60min tai 90 min

Yin jooga ja eteeriset öljyt kohtaavat tässä harjoituksessa. Yin jooga on yksi rentouttavimmista joogamuodoista. Se tukee kehon palautumista sekä rauhoittaa mieltä. Yinjooga sopii lempeytensä ja muokattavuutensa vuoksi erinomaisesti kaikille. Pitkäkestoiset asanat, joihin laskeudutaan asteittain rauhallisen hengityksen saattelemana, suoritetaan pääasiassa lattiatasolla. Perinteinen yin jooga pohjautuu rauhalliseen joogaan, taolaiseen filosofiaan ja kiinalaiseen lääketieteeseen, joten tunnilla saattaa kuulla puhuttavan esimerkiksi meridiaaneista. Loppurentoutus kruunaa illan.

 

Aromaattisessa Yinissä harjoitustamme syventää ihanat 100% luonnonmukaiset eteeriset öljyt, jotka tukevat kehon omaa toimintaa ja hyvinvointia. Tuoksut vaikuttavat hajuaistin kautta suoraan aivojen tunnekeskukseen ja antaa siten harjoitukselle entistä syvemmän vaikutuksen. Tunnilla käytämme öljyjä iholle levitettynä. Halutessasi voit tehdä harjoituksen myös ilman öljyjä. Pue yllesi mukavat, joustavat vaatteet sekä halutessasi villasukat.

äänimalja
Äänimalja-rentoutus

Äänimaljarentoutus on ääniaaltoihin perustuva lempeä rentoutusmuoto. Rentoutuksen aikana harmonisten äänien ja lempeiden värähtelyjen avulla on mahdollista päästä syvään rentoutumisen tilaan.

Marianne Hämäläinen
Ilmajooga

Ilmajooga on lempeää hyvänmielen joogaa, jossa apuna käytetään katosta roikkuvaa liinaa. Ilmajoogakangas antaa uusia näkökulmia perinteiselle lattialle tehtävälle joogaharjoitukselle.

 

Ilmajoogassa asanaharjoitus tehdään ilmajoogakankaan tukemana että kokonaan ilmassa roikkuen, osittain myös lattialla.

pexels-karolina-grabowska-4498299
Lempeä kehonhuolto 60 ja 90min

Lempeää dynaamista liikettä keholle. Kehoa avaavia liikkeitä ja rullauksia. Pallohierontaa sekä halutessaan myös pitkä ohjattu rentoutusharjoitus. Sopii kaikentasoisille liikkujille.

Lempeä jooga 60min tai 90min

Tunnit ovat rauhallisia, pysähtymiseen ja läsnäoloon painottuvia, joten aikaisempaa kokemusta joogasta et välttämättä tarvitse.Tunnilla yhdistetään perinteistä joogaa sekä FasciaMethod-tunnilta tuttuja liikkeitä.Tunnit ovat lempeitä, mutta tehokkaita niiden vaikuttaessa myös faskioihin.Sopii kaikentasoisille liikkujille.

tilaustunnit
Sisäpyöräily

Tuntirakenne räätälöidään tilausryhmälle sopivaksi, ryhmään mahtuu 9 pyöräilijää ohjaajan lisäksi.

tilaustunnit
Skumppajamit

Mahtava aktiviteetti synttäreille tai polttariporukkaan. Heittäydytään monipuolisiin rytmeihin yhdistettynä kupliva juoma, hauskaa on siis luvassa!

tilaustunnit
Morsiammen bootcamp

Miltäpä kuulostaisi morsiammen koettelus ennen vihille menoa? Hauska treenileiri eri teemoilla vedettävänä. Mahdollisuus räätälöidä juuri teidän porukalle, oli teema mikä tahansa!

Urheiluseurat ja kouluryhmät

Meiltä tilaustunnit myös urheiluseuroille ja kouluryhmille, kysy tarjous!

tilaustunnit
Kuntotestaus

Välillä on hyvä tarkastella omaa fyysistä kuntoa testauksen merkeissä ja tiedostaa mikä oma tilanne on. On motivoivaa seurata tuloksien kasvua ja huomata, kuinka kunto on kohentunut ja liikkuvuus parantunut.

räätälöityliikunta
Räätälöity ryhmäliikunta

Valmiita ryhmäliikuntapaketteja, jotka sisältävät mm. rentouttavan kehonhuollon tai skumppajoogan, ruokailun sekä saunan ja uintimahdollisuuden.

Ota yhteyttä