Taffii Hyvinvointikeskus

taffii_logo_vector

Rekisteröitymällä Kulkuri-palveluun näet Jumppakalenterin viikkokoosteen ja pääset varaamaan paikkasi ryhmäliikuntatunneille.

TILAUSTUNNIT

Tilaustunnit

Meillä on vietetty monet yksityistilaisuudet juhlien synttäreitä, polttareita tai työkaveruutta työhyvinvoinnin merkeissä. Tilaustunnit toteutetaan joko meidän tiloissamme tai tulemme teidän luoksenne.

Olemme myös valmiita räätälöimään tunnin juuri teidän tarpeille sopivaksi. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän näköinen tilaustunti. Tässä listattuna meidän suosituimmat tilaustuntimme.

Aromajooga 60/90min

Yin jooga tukee kehon palautumista sekä rauhoittaa mieltä. Yinjooga sopii lempeytensä ja muokattavuutensa vuoksi erinomaisesti kaikille. Pitkäkestoiset asanat, joihin laskeudutaan asteittain rauhallisen hengityksen saattelemana, suoritetaan pääasiassa lattiatasolla. 

Aromaattisessa Yinissä harjoitustamme syventää ihanat 100% luonnonmukaiset eteeriset öljyt, jotka tukevat kehon omaa toimintaa ja hyvinvointia. Tunnilla käytämme öljyjä iholle levitettynä. Halutessasi voit tehdä harjoituksen myös ilman öljyjä. Pue yllesi mukavat, joustavat vaatteet sekä halutessasi villasukat.

Äänimalja-rentoutus

Äänimaljarentoutus on ääniaaltoihin perustuva lempeä rentoutusmuoto. Rentoutuksen aikana harmonisten äänien ja lempeiden värähtelyjen avulla on mahdollista päästä syvään rentoutumisen tilaan.

Ilmajooga

Ilmajooga on lempeää hyvänmielen joogaa, jossa apuna käytetään katosta roikkuvaa liinaa. Ilmajoogakangas antaa uusia näkökulmia perinteiselle lattialle tehtävälle joogaharjoitukselle.

Ilmajoogassa asanaharjoitus tehdään ilmajoogakankaan tukemana että kokonaan ilmassa roikkuen, osittain myös lattialla.

Lempeä kehonhuolto 60/90min

Lempeää dynaamista liikettä keholle. Kehoa avaavia liikkeitä ja rullauksia. Pallohierontaa sekä halutessaan myös pitkä ohjattu rentoutusharjoitus. Sopii kaikentasoisille liikkujille.

Lempeä jooga 60/90min

Tunnit ovat rauhallisia, pysähtymiseen ja läsnäoloon painottuvia, joten aikaisempaa kokemusta joogasta et välttämättä tarvitse.Tunnilla yhdistetään perinteistä joogaa sekä FasciaMethod-tunnilta tuttuja liikkeitä.Tunnit ovat lempeitä, mutta tehokkaita niiden vaikuttaessa myös faskioihin.Sopii kaikentasoisille liikkujille.

Sisäpyöräily

Tuntirakenne räätälöidään tilausryhmälle sopivaksi, ryhmään mahtuu 9 pyöräilijää ohjaajan lisäksi.

Skumppajamit

Mahtava aktiviteetti synttäreille tai polttariporukkaan. Heittäydytään monipuolisiin rytmeihin yhdistettynä kupliva juoma, hauskaa on siis luvassa!

Morsiammen bootcamp

Miltäpä kuulostaisi morsiammen koettelus ennen vihille menoa? Hauska treenileiri eri teemoilla vedettävänä. Mahdollisuus räätälöidä juuri teidän porukalle, oli teema mikä tahansa!

Urheiluseurat ja kouluryhmät

Meiltä tilaustunnit myös urheiluseuroille ja kouluryhmille, kysy tarjous!

Kuntotestaus

Välillä on hyvä tarkastella omaa fyysistä kuntoa testauksen merkeissä ja tiedostaa mikä oma tilanne on. On motivoivaa seurata tuloksien kasvua ja huomata, kuinka kunto on kohentunut ja liikkuvuus parantunut.

Räätälöity ryhmäliikunta

Valmiita ryhmäliikuntapaketteja, jotka sisältävät mm. rentouttavan kehonhuollon tai skumppajoogan, ruokailun sekä saunan ja uintimahdollisuuden.

Korviksia- ja kuoharia käsityöpaja
Kurssilla valmistetaan toinen toistaan ihanampia korvakoruja ja kaulakoruriipuksia korumassasta. Noin 3h kestävä kurssi on tehty helpoksi ja se sopii aloittelijoillekin – et siis välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta korun valmistuksesta. Tilaustunti sisältää ohjauksen ja korujen valmistukseen käytettävän materiaalin. Käytössäsi on kaikki tarvittavat työkalut ja välineet. Nautitaan käsitöistä ja yhdessä tekemisestä sekä upeasta onnistumisen tunteesta!
Skumppajooga
Meidän ehdottomasti suosituin tilaustunti! Hauska ja rauhallinen aktiviteetti synttäreille, polttareihin tai ihan vain yhdessä kavereiden tai
työyhteisön kanssa illanviettoon. Sopii ihan jokaiselle kuntotasolle. Kerrothan tilauksen yhteydessä, mikäli on liikuntarajoitteita eikä lattialle meno ole mahdollista. Toteutamme tunnin juuri teille sopivalla tavalla joko asiakkaan tiloissa tai
yksityistilaisuutena tiloissamme.